Indian Scout u slavljeničkom izdanju

Indian Scout u slavljeničkom izdanju

  • admin
  • /

Povodom 100. rođendana, Indian je predstavio limitiranu ediciju Scouta ali i potpuno novu izvedbu – Bobber Twenty

Prvi Indian Scout provezao se cestom daleke 1920. godine, a prvi Chief stigao je dvije godine kasnije. Indian se vrlo brzo prometnuo u najvećeg proizvođača motocikala na svijetu, no ta vremena su daleko iza nas. Ipak, američka marka koja je danas u vlasništvu Polarisa rado se prisjeća vremena slave, pa je u pripremi veliko slavlje povodom 100. rođendana.

Indian je povodom toga pripremio i posebne modele poput recimo Scouta 100th Anniversary Limited Editition koji će biti proizveden u 750 primjeraka. Posebnosti: boja Indian-crvena, kožno mono-sjedalo, crni žbičani kotači, upravljač tipa ‘beach-bar’, pregršt kroma i naravno poseban ukrasni logo.

Tu je i potpuno nova izvedba Scouta pod nazivom Bobber Twenty koja će se od standardne izvedbe razlikovati po visokom ape-upravljaču i posebnom sjedalu. Bobber Twenty će pak biti dostupan u crnoj, zelenoj i crvenoj boji a svi modeli Scouta od iduće godine dolaze s novim plivajućim kočnim čeljustima i kvalitetnijim cilindrima, kao i gumama Pirelli MT-60 RS.

Cijena spomenutih Scouta još nije poznata. Cijene ostalih modela u aktualnoj ponudi možete provjeriti kod zastupnika ove marke za Hrvatsku, splitskog ‘Olympic Moto Šole‘, na web adresi www.kawasakisplit.hr. Neke od modela možete doživjeti i uživo na adresi Zvonimirova 48, dok eventualne probne vožnje možete dogovoriti na tel. 021/248-876 i 091/540-6616, ili na mail info@kawasakisplit.hr

X